DLC Restaurant

Het restaurant bestaat volledig uit gerecyclede materialen. Op de kaart staan vis-, vlees- en vegetarische gerechten met pure en eerlijke smaken van dagverse producten. DLC staat dan ook voor Daily Local Cooking.

Bijzonder aan het restaurant is dat het mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Zo hebben cliënten van Stichting Bikkel geholpen bij de bouw en kweken cliënten van zorgorganisatie Amerpoort de groenten in de kas en moestuin van het restaurant.

Het pand heeft een warme, informele uitstraling. Naast het restaurantgedeelte kunnen gasten heerlijk borrelen bij de kachels in de tuinkas, of bij mooi weer op de ruime veranda met uitzicht op de industriële panden van het terrein.

Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Daarnaast is de unieke locatie te huur voor bruiloften en (zakelijke) bijeenkomsten.

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdaggesloten
  • elke woensdaggesloten
  • elke donderdagom 16.00 uur
  • elke vrijdagom 16.00 uur
  • elke zaterdagom 16.00 uur
  • elke zondagom 16.00 uur
  • Keuken open tot 21.30 uur

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Een scootmobiel is in overleg te plaatsen. Er is een glazen schuifdeur.  De pinautomaat is draagbaar.  Er zijn stoelen met en zonder leuningen. Een invalidentoilet is niet aanwezig. Indien mogelijk is het invalidentoilet bij het nabijgelegen Centraal Ketelhuis te gebruiken. De vluchtroute is drempel- en obstakelvrij. Dichtstbijzijnde aangepaste OV-halte is Station Amersfoort en Noordewierweg. In het tegenovergelegen pand van de Cliniclowns is een AED. Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn De stoep is aan een kant oprijdbaar voor een rolstoel. Aan de zijkant is de entree drempelvrij. Eenmaal binnen zijn er geen drempels meer. Tafels zijn vrij onderrijdbaar. Er zijn verschillende hoogtes >70cm. Voor doven of slechthorenden Er is een prettige akoestiek. Voor bezoekers met een assistentiehond Hulp-/geleidenhonden worden toegelaten. Deze is duidelijk met stickers gemarkeerd.