Out in Action

Een onvergetelijke belevenis

Wil jij balanceren op 11 meter hoogte over een touwbaanparcours? Altijd al willen lasergamen, schieten met een kruisboog of mountainbiken door het mulle zand? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van alle stoere belevenissen die Out in Action te bieden heeft. Out in Action is hét outdoor en adventure park in de bossen van Birkhoven.

Ga de uitdaging aan samen met vrienden, familie, clubgenoten, leerlingen of collega’s. Verleg je grenzen! Wij dagen jou uit! Durf jij het aan? Een stoer schoolreisje, een spannend vrijgezellenfeest of een avontuurlijke familiedag! Ook dat kunnen we regelen.

Genieten bij Out2Eat
Lunchcafé Out2eat is een perfecte plaats om even lekker bij te komen van je avonturen bij Out in Action, het Bosbad of gewoon om te zijn vanwege de geweldige plek midden in het bos. Wij serveren heerlijke koffie met diverse lekkernijen, goede en gezonde lunchgerechten, high tea, en diverse borrelhapjes. Ook verzorgen we barbecues.

Bij mooi weer is het gezellige buitenterras met picknicktafels en loungebanken ook open. Je hebt van hieruit een prachtig zicht op de midgetgolfbaan, het laagteparcours en de 100 meter lange tokkelbaan van het hoogteparcours.

Tot ziens bij Out in Action!