Lost in Time

Contact

Adres:
VVV Amersfoort
Breestraat 1
3811 BH Amersfoort
Plan je route
Afstand:

Lost in Time is een spannend avontuur. Je ontdekt dat Thijmen, een jonge hacker, een tijdmachine heeft gestolen van de professor....

Hij reist door de tijd en probeert de geschiedenis te veranderen. Jij reist hem achterna met je iPad als tijdmachine. Zo kun je terecht komen in de Middeleeuwen, waarbij je moet helpen om iemand uit een brandend huis te redden, of in het jaar 1500 waar je een zieke jongen helpt die bijna wordt vergiftigd door een dronken kwakzalver. Lukt het je om Thijmen te vinden? Of blijft hij voor altijd… Lost in Time.

Lost in Time is een interactieve, location based game voor iPad. Je speelt het door met je iPad door de stad te lopen, te puzzelen, te speuren en opdrachten uit te voeren. Je maakt daarbij op alle mogelijke manieren gebruik van je iPad (door die te kantelen, of juist recht te houden, een spoor te volgen, een aanwijzing te ontcijferen) én van de omgeving: de stad waarin je rondloopt. Geschiedenis wordt door Lost in Time voelbaar en beleefbaar en krijgt voor spelers waardevolle betekenis.

Lost in Time: Amersfoort. Achtervolg Thijmen door keistad Amersfoort. Ontmoet een dronken kwakzalver, achterhaal de geheime locatie van de Alchemisten of blus een brand in één van de Muurhuizen.

Lost in Time: Amersfoort aan de Eem. Deze unieke versie van Lost in Time speelt zich af langs de Eem en de Koppelpoort. Je reist naar andere tijden en komt bijzondere figuren tegen die een rol speelden in de geschiedenis van dit gebied.