Berghotel Amersfoort

Het Berghotel is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Achter het hotel ligt ons parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. In het hotel zijn 88 zeer verschillende kamers te vinden, waardoor er voor iedereen een thuisgevoel gecreëerd kan worden.

Laat u verrassen door de keuken met haar eigen gerechten en de sfeervolle brasserie waar u onze 115 jaar gastvrijheid zult ervaren. Voor een centrale vergaderlocatie bent u bij het Berghotel ook aan het juiste adres. Het hotel heeft 16 vergaderzalen. Uw offerte wordt precies op maat gemaakt voor een inspirerende bijeenkomst.

Amersfoort is een mooie stad met een rijke historie en ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, wat een heerlijke plek is om te fietsen of wandelen.

Wij verhuren fietsen voor €9,50 per dag en beschikken over de mooiste fietsroutes. Ook elektrische fietsen zijn beschikbaar.

Regen? Er bevind zich boven in het hotel een kleine fitnessruimte die voor gasten vrijblijvend beschikbaar is.

Kenmerken

Ligging

  • In/bij wandelgebiedenJa
  • In/bij bosJa

Capaciteit

  • Aantal zalen: 16
  • Aantal kamers: 88
  • Capaciteit in blokopstelling: 120

Voorzieningen gehandicapten

  • Toelichting toegankelijkheid: Het Berghotel biedt 1 mindervalide kamer. De kamer biedt slaapplek voor 2 personen, heeft een ruime inloopdouche met steunen naast het toilet en een douchestoel. De deur van de kamer heeft geen vertraging, zodat men makkelijk de kamer in kan. In de badkamer hangt een rood koord, zodat men in geval van nood (medische) hulp krijgt. Ook is er een mindervalide toilet, toegankelijk voor iedereen.

Algemene toegankelijkheid

  • Beoordeling: 4 sterren
  • Toelichting: Het Berghotel biedt 1 mindervalide kamer. De kamer biedt slaapplek voor 2 personen, heeft een ruime inloopdouche met steunen naast het toilet en een douchestoel. De deur van de kamer heeft geen vertraging, zodat men makkelijk de kamer in kan. In de badkamer hangt een rood koord, zodat men in geval van nood (medische) hulp krijgt. Ook is er een mindervalide toilet, toegankelijk voor iedereen.