Gaudi's

Het restaurant is van binnen erg mooi en heeft een echte Spaanse uitstraling. Verschillende kunstenaars hebben in het verleden namelijk de muren met mozaïek versierd. In het midden van het plafond zit een grote glasplaat. Hier kun je als je beneden staat naar de volgende verdieping kijken.

De eigenaar van het restaurant is 14 jaar geleden met het restaurant begonnen, nadat ze verschillende malen naar Spanje geweest waren. De tapas vonden ze zo overheerlijk dat ze besloten het concept naar Amersfoort te halen. Nu kun je daar nog steeds genieten van Spaanse Tapas met een Nederlands tintje.

Openingstijden

• Dinsdag t/m zondag keuken geopend vanaf 17.00 uur. Op zonnige dagen staan we eerder voor je klaar!

Vervoer

• Toelichting bereikbaarheid OV: De dichtstbijzijnde bushaltes zijn lijn 5,6: Centrum,H. v. Viandenstraat, Blekerseiland,De Kei en Stadhuis(lijn 1,2,3,4)
  • Toelichting parkeren: Parkeren: https://amersfoort.parkeerservice.nl/straatparkeren/gehandicapten

Algemene toegankelijkheid

• Beoordeling: 3 sterren
  • Toelichting: De vluchtroute via de in/uitgang is drempel en obstakel-vrij.
    De stoelen hebben geen armleuningen. Bij nieuw meubilair wordt hieraan gedacht.

Blind/slechtziend

• Beoordeling: 4 sterren
  • Toelichting: De verlichting is voldoende om te lezen, vooral bij de raampartij.

Rolstoel/slecht ter been

• Beoordeling: 3 sterren
  • Toelichting: Een scootmobiel kan buiten naast de terrastafels staan en in overleg binnen bij voldoende ruimte.
    De route naar de entree is goed bereikbaar.
    Er is een drempel (10 cm). Via een te plaatsen oprijplaat wordt dit overbrugd.
    De entreedeur is handmatig. Aanwezig personeel helpt u graag, wanneer wenselijk.
    De ruimte in het voorste deel van Gaudi’s is drempelvrij en ruim toegankelijk voor rolstoelen. Meer ruimte wordt gemaakt, wanneer nodig.
    Een verhoogd gedeelte (10cm) achterin de ruimte is niet toegankelijk.
    De pinapparatuur is draagbaar. Contactloos betalen is mogelijk.
    De tafels zijn vrij onderrijdbaar (69 cm) voor rolstoelen.
    Er is geen invalidentoilet. De dichtstbijzijnde voorziening is theater De Lieve Vrouw

Doof/slechthorend

• Beoordeling: 3 sterren
  • Toelichting: De ruimte heeft een prettige akoestiek. Het verhoogde deel achterin is een rustige plek voor wie minder prikkels wil.

Assistentiehond

• Beoordeling: 4 sterren
  • Toelichting: Hulp-/geleidehonden worden toegelaten.