Amersfoortse Gidsen

Ben je een dagje uit in Amersfoort aan het plannen? Ontdek de stad met een gids!
Van eenvoudige stadswandeling met gids tot een volledig verzorgd dagprogramma met horeca en attracties - wij helpen je graag om er een fantastische dag van te maken. En je hoeft geen grote groep gasten mee te brengen: we hebben al arrangementen vanaf 8 personen!

Wandelen
De leukste manier om een stad te verkennen is samen met een enthousiaste gids, want dan komt de historie pas écht tot leven! Je kunt ook kiezen voor een van onze themawandelingen vol mooie verhalen en grappige anekdotes, zoals de romantische Tour d'Amour, de duistere Nachtwandeling of de kleurrijke Mondriaantour. Vanaf € 60 per uur.

Culinaire uitjes
Zijn jullie echte Bourgondiërs? Laat je verwennen door de Amersfoortse horeca! Kies een arrangement dat bij je past: van een combinatie met Rondvaart tot Bierwandeling en van Brunchtour tot Walking Dinner. Vanaf € 10 per persoon.

Actieve uitjes
Is een sportief uitje iets voor jullie? Ontdek de stad tijdens step- of fietstocht, beklim onze 98m hoge toren of bindt onderling de strijd aan met een speurtocht door de stad. Vanaf € 15 per persoon.

Culturele uitjes
Kom cultuur snuiven in Amersfoort! Bezoek de monumentale Mannenzaal of Hofje De Armen de Poth, bezichtig de authentieke Kuiperij Meester, kruip in de huid van de in Amersfoort geboren schilder Mondriaan of ga met onze gids mee naar museum Flehite. Vanaf € 12,50 per persoon.

We kijken ernaar uit je binnenkort in Amersfoort te ontvangen!

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan in de week van jouw verjaardag naar Amersfoort! Want op vertoon van je ID-kaart krijg je leuke presentjes bij verschillende winkels, cafés en meer in de binnenstad van Amersfoort.Reserveer een verjaardag uitje en de jarige krijgt een zakje Amersfoortse Keitjes cadeau.