Disclaimer

Deze website is ontwikkeld door VVV Amersfoort in samenwerking met Stichting Citymarketing regio Amersfoort. Meer informatie over deze organisatie vind je op www.citymarketingamersfoort.nl.  

De informatie op de website van VVV Amersfoort is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in de gepresenteerde informatie, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op www.vvvamersfoort.nl.

Ook kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de redactie op tijdvoor@amersfoort.nl. 

Compleet beeld van vrijetijdsbesteding Amersfoort

De campagne ‘Tijd voor Amersfoort’ wil een zo goed en compleet mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding in Amersfoort en omgeving. Hiertoe werken tientallen bedrijven en instelllingen uit regio Amersfoort intensief samen. Wil je opgenomen worden in de UITagenda of heb je vragen over deze website of campagne? Neem dan contact op via tijdvoor@amersfoort.nl

Projectleiding
Dennis Sille, citymarketeer Stichting Citymarketing regio Amersfoort

Accountmanagement
Alexander Smeenk