Culinair Moederdag Meivakantie

Brunchtour to go

Ga zelf op pad met een leuke brunchtour van Amersfoortse Gidsen en neem bij 3 horecazaken onderweg iets lekkers mee!

Je start je tour in de Hellestraat, waar je bij het ophalen van je brunchtas even een kijkje kunt nemen op het erf van Kuiperij Meester en het toilet kunt gebruiken.
Daarna ga je op pad. In de tas vind je een flesje water en de tegoedbonnen waarmee je onderweg op drie locaties iets lekkers kunt ophalen. Er zit ook een routekaart in de tas - de route bepaal je zelf, maar je komt onderweg sowieso langs diverse plekken waarover we onverwachte verhalen vertellen. Soms een filmpje, soms een oude foto, soms een geschreven tekst, maar altijd iets dat je nog niet wist. We hebben namelijk twee routes, dus kies je voor de tour langs de highlights om de stad te leren kennen, of ben je een keientrekker die alles al weet?

Praktisch:

De tour kost € 25 per persoon; je krijgt per 2 personen (of per huishouden) 1 brunchtas
Je kunt boeken voor woensdag tot en met zondag
Starttijd in overleg, vanaf 10:30 uur - vermeld je voorkeur voor een datum en tijd bij bestelling in het opmerkingenveld of neem vooraf contact op via 06-41295950
Deelnemende locaties: Broodatelier (mini soepje, stukje huisgebakken brood en pastel de nata), restaurant Alberts (wisselend hartig gerechtje) en Lunch & Borrel (keuze uit yoghurt met granola of fruitsalade, plus koffie of thee).

Wanneer

Datum: woensdag 5 mei 2021
Tijd: 10:30 - 17:00

Prijsinformatie

€ 25 per persoon

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.