Herfstvakantie Kinderen

DinoAdventures

Dierenpark Amersfoort

Ga met de Dinoranger op kraamvisite bij de dino’s, maar pas op… er staat een vulkaan op uitbarsten en de dinosaurussen worden onstuimiger! In de herfstvakantie (16 t/m 31 oktober 2021) beleef je een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures.

Je bent uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de dinobroedplaats waar veel eieren op het punt staan uit te komen. Met de Dinoranger ga je op kraamvisite in het Dinopark. Plotseling kleurt de lucht oranje en klinkt er een donderend geluid… Een vulkaan dreigt uit te barsten, de dino-eieren moeten snel in veiligheid worden gebracht! 

Wat volgt is een onvergetelijk avontuur door het bos, moeras, en een grot. Langs brokstukken en gloeiende lava baan je je een weg naar de safe rooms. Haast je, want gevaar dreigt!

Veilig Samen Uit
DinoAdventures is ingericht volgens de geldende RIVM-maatregelen. De begeleidende Dinoranger bewaakt de veiligheid. Bekijk alle maatregelen voor je bezoek op de Veilig Samen Uit-pagina.

Even praktisch
Tijdens de herfstvakantie is het grootste gedeelte van het Dinopark speciaal afgesloten voor de DinoAdventures. Een Adventure duurt ongeveer twintig minuten en is gratis te bezoeken als je beschikt over een entreeticket en tijdslot voor ons park. Omdat de Adventures spannend en fysiek uitdagend kunnen zijn, adviseren wij een minimale leeftijd van vijf jaar.

Bestel nu je tickets: www.dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek

Wanneer

Datum: zondag 31 oktober 2021
Tijd: 09:00 - 17:00

Prijsinformatie

De DinoAdventures is gratis te bezoeken als je beschikt over een entreeticket en tijdslot voor ons park.

VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.