Fête de la Musique

Contact

Adres:
Lieve Vrouwekerkhof
Lieve Vrouwekerkhof
3811 Amersfoort
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Sprankelend zomers muziek- en cultuurfestival in Centrum Amersfoort.

Tijdens het weekeind van 23 en 24 juni organiseert ArteGanza in het centrum van Amersfoort een muziekfestival ‘Fête de la Musique’, om de zomer in te luiden. Een feest voor muziek en cultuur liefhebbers.

Dit jaar staat het Amersfoortse ‘Fête de la Musique’ in het teken van het tienjarig bestaan van ArteGanza – Connecting Cultures.

Op vrijdag 23 juni wordt het festival geopend met een Frans diner in de Onze Lieve Vrouwentoren. Het diner op deze bijzondere locatie wordt verzorgd door Bistro ’t Kannetje.

Zaterdag 24 juni begint het festival om 13:00 uur en duurt tot 24:00 uur. Er zullen 22 bands spelen op het Onze Lievevrouwen Plein en op de Groenmarkt. Roelof Meijer en Jaques Happe zullen deze dag presenteren op de twee pleien. Ook wordt het festival vanaf het OLV uitgezonden door Radio de Golfbreker voor de trouwe luisteraars.

Zaterdag vanaf 10:00 wordt het Lieve Vrouwekerkhof omgetoverd tot een Amersfoorts Montmartre. Het plein wordt gevuld met marktkramen waar Franse (gerelateerde) producten worden verkocht of worden gepromoot, er lopen cartoonisten rond. Ook op zaterdag is het mogelijk van een Frans diner in de Toren te genieten.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u de website van ArteGanza, www.fdlm033.nl raadplegen.

Tickets voor het diner kunnen gereserveerd worden bij Bistro ’t Kannetje of online. 

 

Wanneer

  • dagelijks vanaf 23 juni 2017 t/m 24 juni 201718.00 - 23.30 uur

Reviews