Colofon

De website www.vvvamersfoort.nl is eigendom van de Stichting Citymarketing Amersfoort. Meer informatie over deze organisatie vind je op www.citymarketingamersfoort.nl

Over de campagne Tijd voor Amersfoort

De campagne ‘Tijd voor Amersfoort’ wil een zo goed en compleet mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding in Amersfoort en omgeving. Hiertoe werken tientallen bedrijven en instelllingen uit regio Amersfoort intensief samen. Wil je opgenomen worden in de UITagenda van deze website? Meld je evenement aan via het inschrijfformulier.

Heb je andere vragen over deze website of campagne? Neem dan contact op met de Stichting Citymarketing regio Amersfoort door een e-mail te sturen naar citymarketing@amersfoort.nl.

Projectleiding Tijd voor Amersfoort

Dennis Sille, citymarketeer Stichting Citymarketing regio Amersfoort