Workshop / Cursus Meivakantie

Workshop Smartphone-fotografie

Ontdek de magie van smartphone-fotografie met een unieke 4-uur durende groepsworkshop, geleid door Maarten van Apeldoorn, een gepassioneerd professioneel fotograaf.

Deze workshop op zaterdag 11 mei start bij Alberts Eten & Drinken op De Hof. De workshop is een hands-on praktijkervaring en oefenmoment waarin je de mogelijkheden van je smartphone-camera ontdekt, ongeacht of je nu een iPhone, Samsung of een ander merk gebruikt. Dit doen we in een kleine groep van maximaal vier personen, zodat iedereen ook individuele aandacht krijgt.

Maarten neemt je mee in de technieken om diepte en sfeer in je foto’s te brengen en onthult de geheimen van een mooie compositie, belichting en slimme nabewerking met de app Snapseed. Naast het leren is dit de gelegenheid onze passie te delen, elkaar vragen te stelen, antwoorden te krijgen, en dat in een ontspannen, inspirerende omgeving. Daarnaast krijg je feedback en tips zodat je tot nieuwe inzichten en vaardigheden komt.
De workshops worden verzorgd in kleine groepen van maximaal vier smartphone-fotografen dus beschikbaarheid is beperkt. Je krijgt bij aanmelding ook al een smartphone-gadget toegestuurd.

Aanmelden via: https://www.mobilecreation.nl/workshop/groepsworkshop-amersfoort-smartphone-fotografie-11-mei/
T/m 5 mei krijg je 5 euro korting met kortingscode: VVVAMERSFOORT

Wanneer

Datum: zaterdag 11 mei 2024
Tijd: 10:00 - 14:00

Prijsinformatie

€ 95,00


VVV Amersfoort gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Bekijk ons cookiebeleid.